За фирмата


Счетоводна къща „МАРИ Ф” е създадена през 1998г. Ние сме млад и амбициозен екип, специализиран в предоставянето на счетоводни и консултантски услуги на високо професионално ниво и в интерес на нашите клиенти. Извършваме цялостни и/или частични дейности по счетоводното обслужване на фирмите в съответствие с действащата нормативна уредба в страната. Стремим се максимално ефективно и на разумни цени да задоволяваме потребностите на своите клиенти.

При нас ще откриете коректност и бързо обслужване, както и ще имате възможност да получите консултации по интересуващите Ви въпроси.

Дългогодишните традиции на фирмата в областта на данъчното, финансовото и трудовото счетоводство са гарант за високото ниво на професионализъм в бранша.

Имаме опит в много сфери на стопанския живот – производство, външна и вътрешна търговия, ресторантьорство, консултантски услуги, архитектурни и проектантски услуги, сдружения с идеална цел (фондации, асоциации и т.н.), адвокатски дружества, свободни професии и много други.

Стремим се да бъдем гъвкави и да улесняваме връзката с държавните институции като използваме мобилността, която ни предоставя електронния подпис.

Подхождаме индивидуално към всеки наш клиент с цел да задоволим максимално неговите потребности и интереси.